Ako vas nema na internetu, vaša auto škola neće ostvariti pun potencijal

Zato hajde da vašu auto školu lansiramo na put uspeha!

Danas nije dovoljno da se glas o vašoj auto školi prenosi od usta do usta, potrebno je da ta usta šapnu nešto i internetu, a on drugim kandidatima.

CSO vam pruža kompletnu uslugu kreiranja i održavanja sajta, kao i digitalnog marketinga koji će vašu auto školu podići na viši nivo i obezbediti joj bolji plasman i poslovanje.

*napomena: sarađujemo samo sa provereno kvalitetnim auto-školama, pre početka saradnje biće utvrđeno da li vaša auto-škola ispunjava odgovarajući nivo kvaliteta usluge prema kandidatima

Auto škola reklamiranje

Cene paketa usluga digitalnog marketinga za auto škole

Osnovni

Škoda

Za one koji vole laganu gradsku vožnju i postepen napredak biznisa

cena na upit

Srednji

Mercedes

Za one koji znaju šta žele i ne plaše se noviteta

cena na upit

Premium

Ferari

Za odvažne koji imaju dugoročne planove i žele brz rast

cena na upit

Budžet određujete sami

Budžet za kampanje (sponzorisanje objava i reklama) određujete sami u skladu sa vašim potrebama i biznis planovima i ne ulazi u cenu paketa.

Od nas možete uvek očekivati pomoć i podršku prilikom kreiranja budžeta koju ćemo rado pružiti svojim sugestijama i prezentacijom statistike (koji rezultat možete očekivati za koji novac), ali odluka je na vama.

Cena pojedinačnih usluga

Ukoliko vam ne odgovaraju ponuđeni paketi možete kreirati paket po svojoj meri. Popunite upitnik i mi ćemo vam dati predlog sa najboljom ponudom.

Pogledaj kompletan cenovnik svih usluga koje CSO nudi.

Budžet za reklamiranje auto škole

Ne odgovara vam nijedan od ponuđenih paketa? Kreirajte paket po svojoj meri!

Ukoliko vam ne odgovara nijedan od ponuđenih paketa, možete kreirati paket koji će odgovoriti vašim potrebama i zahtevima. Potrebno je samo da nas pozovete ili nam pišete na mejl i objasnite šta vam je potrebno od usluga ili da popunite upitnik. Naš tim će se potruditi da izađe u susret vašim željama na obostrano zadovoljstvo.