Položiti vožnju iz prve je lako uz prave savete i smernice

Polaganje testova i vožnje može biti veoma stresno, ali stres dolazi kao posledica nesigurnosti u sebe, svoje znanje i sposobnosti. Radionica vožnje CSO će ti pomoći da na ispite izađeš spremno i vožnju položiš iz prve!

Svaki treći kandidat padne zbog treme i nesigurnosti. Čak 87% polaznika radionice vožnje CSO kaže da je radionica bila ključan faktor da se osećaju sigurnije i polože vožnju.

CSO za kandidate
Polaganje vožnje za kandidate

Pitaš se kako će ti radionica pomoći? Evo kako može

Planiraš da upišeš vožnju ili već jesi, ali negde zapinje? Imaš gomilu pitanja i nedoumica, ali ne dobijaš odgovore već komentar kako treba samo da se ,,opustiš“ i da ti se ,,slegne znanje“?

Zaista želiš da naučiš, ali sve je konfuzno i ne znaš odakle i kako da počneš?

To što ću ti reći da ovo nije samo tvoj slučaj te verovatno neće umiriti, ali ako ti kažem da ćeš za sat i po vremena tokom trajanja radionice uspeti da naučiš cake i dobiješ konkretne odgovore na pitanja koja te muče i tako savladaš gradivo za testove?

Stalo mi je da zaista izađeš sa znanjem sa radionice i zato ti neću dopustiti da vrdaš i pasivno slušaš moje izlaganje, a da potom odeš sa radionice bez novih znanja.

Želim da te podstaknem da pitaš, da učestvuješ i zaista savladaš gradivo koje će ti pomoći da položiš testove i vožnju.

Radionica će ti pomoći da:

Odabereš pravu auto školu uz detaljne smernice na šta treba da obratiš pažnju prilikom odabira.

Savladaš metode pripreme za teorijski test uz pomoć kojih 95% kanditada polaže ispit iz prve.

Izbegneš najčešće greške na poligonu i u vožnji tako što ćeš na konkretnim primerima videti u čemu je problem i kako ga zaobići (zasnovano na iskustvu više od 3000 ispitanih kandidata).

Dobiješ odgovore na sva pitanja koja te sad muče i koja će se javiti u međuvremenu.

Šta ćeš dobiti kroz radionicu?

CSO kandidati uče da polože

Zašto da slušaš baš moje savete?

Znanje i iskustvo koje imam je zapravo akumulirano iskustvo poslednje tri generacije moje porodice (uključujući i mene).

I pre nego što sam prvi put seo u automobil na mesto vozača, okrenuo ključ i započeo avanturu koja traje već 10 godina, znao sam najčešće greške kandidata.

U mojoj kući to je bio deo svakodnevnog razgovora. Zato ne moramo nužno sedeti zajedno u automobilu da bih ti detaljno objasnio šta treba da radiš na ispitu.

Godinama kasnije, nakon završenog Saobraćajnog fakulteta i sticanja diplome Master inženjera saobraćaja napokon sam se i ja pridružio razgovorima o kandidatima, jer sam postao 3 u 1 – instruktor, predavač i ispitivač. Do sada sam ispitao 3000+ kandidata.

Radionicu koju držim do sada je pohađalo više od 150 ljudi

Šta kažu polaznici radionice

Pitaš se da li je ova radionica za tebe?

Radionica je za tebe je ako:

Želiš da naučiš

Učiš za testove, ali ti nikako ne ide, ne znaš odakle da počneš i kako da sistematično učiš.

Prati te loše iskustvo

Već imaš loše iskustvo sa polaganjem i potrebna ti je pomoć da što pre položiš.

Nisi siguran/na (imaš tremu)

Zanima te kako sve to izgleda – testovi i samo polaganje i šta smeš, a šta ne smeš na polaganju. Želiš da se oslobodiš treme.

Tražiš cake

Zanimaju te najčešće greške i cake koje će ti pomoći da lakše položiš testove i vožnju.

Potrebni su ti konkretni saveti

Želiš da dobiješ konkretne i primenljive savete koji će ti pomoći da lakše položiš.

Radionica nije za tebe ako:

Možeš da položiš bez truda

Misliš da ćeš ispit položiti time što ćeš platiti radionicu, ali se nećeš truditi da razumeš, učestvuješ, postavljaš pitanja i dobiješ odgovor.

Kriviš druge

Smatraš da super znaš i voziš, a problem je u trotoaru koji stoji tamo gde ne treba, policajcu, instruktoru ili nečemu desetom, samo ne u tebi, jer voziš super.

Još uvek se dvoumiš?

Polaganje vozačkog ispita košta od 65.000 pa i do 90.000 dinara, a radionica koja će ti pomoći da izbegneš stres ponovnog izlaska na ispit samo 2,499 dinara  onoliko koliko bi te koštao jedan izlazak u grad (u najboljem slučaju).